Noorse garnalensalade met blauwe kaas

seasons

16 november 2012

garnalen salade blauwe kaas appel

garnalen salade blauwe kaas appelSeasons 8-2012 heeft een bijlage die in het teken staat van Scandinavië. Vandaag op Seasons.nl een frisse salade met garnalen uit Noorwegen. Garnalensalade met blauwe kaas voorgerecht of hapje 
voor 4 personen Ingrediënten: • 200 gram Noorse garnalen, gekookt • 1 deciliter crème fraîche • 70 gram blauwe kaas, verkruimeld • versgemalen peper • 2 mooie rode appels • sap van ½ citroen • bieslook om te garneren Bereiding: *Was de garnalen onder lauw stromend water, laat ze uitlekken en dep droog met keukenpapier. *Meng de garnalen met de crème fraîche en blauwe kaas. Breng op smaak met versgemalen peper. *Ontdoe de appels met een appelboor van hun klokhuis en snijd ze (met de mandoline of een kaasschaaf) in flinterdunne plakken. Bedruppel ze met wat citroensap. *Serveer de garnalensalade op een stapeltje appels en garneer met wat bieslook. Fotografie Rob van der Vet Styling Jan-Willem van Riel Bereiding Sander de Ponti Receptuur Dosia Brewer

WORD ABONNEE

Recente editie


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."



Meer Bijgerecht