Mosterdbladsalade met watermeloen en feta

seasons

27 juni 2014

Salade met bladmosterd

Salade met bladmosterd

Een salade met pit, deze heerlijk frisse salade met mosterdblad. Smakelijk en zeer verrassend! Geschikt voor een mooie buitenlunch of bij een picknick in de natuur. 

Mosterdbladsalade met watermeloen en feta Voorgerecht of bijgerecht voor 4-6 personen Ingrediënten: – 14 eetlepels olijfolie extra vergine – 2 eetlepels citroensap – 1 eetlepel honing – zout – versgemalen peper – 200 gram gemengde mosterdblaadjes – 100 gram bietenblad – 100 gram watermeloen, in stukjes – 100 gram feta, in reepjes – bloemetjes van het mosterdblad extra wilde bloemen, zoals viooltjes en madeliefjes Bereiding: • Klop een dressing van de olijfolie, het citroensap, de honing, het zout en de peper. • Meng de mosterdblaadjes en het bietenblad en schep er de dressing door. • Leg er de watermeloen en feta op en garneer
met de bloemen. Recepten Dosia Brewer Bereiding Yvonne Jimmink  Styling Jet Krings

WORD ABONNEE

Recente editie


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."



Meer Lunchgerecht