Mascarpone bessentaartje met Berries and Cream munt

seasons

28 maart 2014

mascarpone bessentaartje


Berries and Cream munt (Mentha ‘Berries and Cream’): compacte, lage muntsoort met slagroom- en bessengeur. Lekker in: fijn gesneden 
in sauzen en over salades, 
in desserts en cocktails. Mascarpone bessentaartje met Berries and Cream munt

Dessert, voor 4 taartjes

Ingrediënten:

– 3 takjes Berries and Cream munt
– 200 gram mascarpone
– 40 gram suiker (of meer naar smaak)
– 4 bladerdeeg gebaksschelpjes
– circa 300 gram gemengde bessen

Bereiding:
• Haal de blaadjes van 1 takje munt en snijd ze klein.
• Meng ze met de mascarpone en de suiker.
• Schep het mascarpone-
mengsel in de schelpjes en verdeel er de bessen over.
• Garneer met wat extra muntblaadjes.

mascarpone bessentaartje
TEKST ANS VAN AALST | FOTOGRAFIE ERIC VAN LOKVEN | STYLING JET KRINGS | RECEPTEN DOSIA BREWER

WORD ABONNEE

Recente editie


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."



Meer Nagerecht