Gevulde baguette uit de oven

Marloes Blom

24 december 2019

gevulde baguette

Deze eenvoudige baguette bevat een pittige verrassing: hij is royaal gevuld met boter en kaas. Lekker bij een glas rode wijn.

Gevulde baguette

Tussendoortje voor 4-6 personen | ± 15 min. + oventijd ± 15 min.

Ingrediënten

  • 1 baguette
  • 50 g zachte boter
  • 50 g pittige oude kaas, geraspt
  • 1 teen knoflook, fijngehakt
  • 3 el verse kruiden, fijngehakt (bijv. peterselie en rozemarijn)

gevulde baguette

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Maak een flink aantal diepe, diagonale sneden in de baguette, maar snijd het brood niet helemaal door.
  3. Meng de zachte boter met de geraspte kaas, kruiden en knoflook.
  4. Vul de sneden in het stokbrood met het mengsel.
  5. Wikkel het brood in aluminiumfolie en bak het 15 min. in de oven.
  6. Serveer direct.

CREDITS: TEKST DOSIA BREWER | FOTOGRAFIE REETA PASANEN | STYLING EN RECEPTUUR SANNA KEKALAINEN

Meer inspiratie voor de lunch

WORD ABONNEE

Recente editie


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."



Meer Lunchgerecht