Kastanjes uit het vuur

seasons

20 november 2011

kastanjepan

kastanjepanDe dagen worden korter en kouder. Maar we blijven zo lang mogelijk buiten. Doet de geur van gepofte kastanjes u ook zo denken aan Frankrijk waar je op straat van ‘marrons’ kunt genieten? Met deze kastanjepan kunt u kastanjes buiten op een vuurkorf poffen. Of binnen op het gas. Snijd eerst met een scherp mes een kruis in de bovenkant van de kastanjes. Anders kan de stoom er niet uit en ploffen ze in plaats van poffen. Door de pan af en toe te schudden, wordt de warmte gelijkmatig over de kastanjes verdeeld. Na een kwartiertje zijn ze klaar. Meer informatie vindt u op de website van Barbecook.

WORD ABONNEE

Recente editie


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."



Meer Overige recepten