Insalata con zucchine fritte

seasons

18 mei 2012

courgette gedroogde tomaat basilicum salade

courgette gedroogde tomaat basilicum saladeIn een overmoedige bui bood Seasons-kok Sander de Ponti aan om de zondagslunch te koken voor de Italiaanse familie bij wie hij logeerde. Terwijl vader, moeder, opa en de kleinkinderen naar de mis waren, stond Sander boven de pannen om een echte Sardijnse Pranzo te bereiden. Met als basis, hoe kan het ook anders, een grote schaal pasta. Tussen de gangen door legde hij alles voor ons vast. In het meinummer van Seasons vindt u alle recepten. Op Seasons.nl alvast één van deze heerlijke recepten. Insalata con zucchine fritte Courgette salade Bijgerecht voor 4 personen 3 courgettes in dunne plakken 1 deciliter olijfolie 7 gedroogde tomaten in reepjes sap van 1 citroen flinke hand basilicum in reepjes versgemalen peper zeezout *Verhit de helft van de olijfolie in een koekenpan en bak de courgette om en om bruin en gaar. Neem uit de pan en meng de plakken met de olijfolie, tomaten, citroensap en de basilicum. *Breng op smaak met peper en zout. Laat het geheel het liefst een halfuur intrekken. Bereiding en receptuur Sander de Ponti Fotografie Rob van der Vet. Styling Jan Willem van Riel 

WORD ABONNEE

Recente editie


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."



Meer Bijgerecht