Pasta met (zelfgemaakte) brandnetelpesto

Marloes Blom

10 mei 2020

pasta met brandnetelpesto

Pasta heeft niet veel nodig om lekker te zijn. Geheim ingrediënt van deze pasta is de zelfgemaakte brandnetelpesto. En dan heb je nog maar drie dingen nodig: pasta, pijnboompitten en wat Parmezaanse kaas. Eet smakelijk!

Pasta met zelfgemaakte brandnetelpesto

Voor- of lunchgerecht voor 4 personen | ± 10 min. + 10 min. voor de pesto

Ingrediënten

  • 1 portie brandnetelpesto (hier vind je het recept)
  • 200 g pasta
  • handje pijnboompitten, geroosterd
  • schilfers Parmezaanse kaas om te serveren

pasta met brandnetelpesto

Bereiding

  1. Maak eerst de brandnetelpesto
  2. Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Bewaar een beetje pastawater en giet de rest af.
  3. Doe de pasta in een grote kom en meng met een paar eetlepels brandnetelpesto. Voeg een beetje pastawater toe als de pasta te droog is.
  4. Doe de pasta in kommen en garneer met de pijnboompitten en geraspte Parmezaanse kaas.
  5. Serveer met de rest van de pesto.

CREDITS: PRODUCTIE EN FOTOGRAFIE VERONIKA MOEN/TAVERNE AGENCY | VERTALING EN BEWERKING RECEPTUUR DOSIA BREWER Meer lezen

 

WORD ABONNEE

Recente editie


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."



Meer Hoofdgerecht