Warme appelcider met rum en kruiden

Marloes Blom

16 oktober 2017

appelcider

Appelcider – daar kun je een heerlijke eigen draai aan geven….

Warme appelcider met rum en kruiden

Voor 1,1 liter | ± 10 min.

Ingrediënten

  • 1 l appelcider
  • 100 ml bruine rum
  • 1 kleine citroen in dunne schijfjes
  • 5 kardemompeulen, gekneusd
  • 2 kaneelstokjes
  • 2 anijssterren

appelcider

Bereiding

  1. Doe alle ingrediënten in een steelpan met dikke bodem en verwarm ze 5-6 min. zonder te koken.

Meeneemtip: zeef de cider terwijl hij nog goed heet is in een thermoskan. Neem apart eventueel extra kaneelstokjes of anijssterren mee om te serveren. CREDITS: FOTOGRAFIE ERNIE ENKELAAR | STYLING PAULA SCHOUTEN | RECEPTUUR DOSIA BREWER | BEREIDING YVONNE JIMMINK

WORD ABONNEE

Recente editie


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."



Meer Overige recepten