Afl. 9 Winters gerecht met specerijen

Anne Bonthuis

10 december 2016

In deze nieuwe aflevering van ons online tv-programma Seasons Moments doe je inspiratie op voor het kerstdiner. Kook mee met Seasons-columnist Jacques Hermus, die een heerlijke hertenstoof met specerijen, zoals kruidnagel, kaneel, laurier, steranijs en roze peper, bereidt. In de nieuwste Seasons vind je meer kruidige gerechten voor het kerstmenu: gemarineerde gravlax, zoete-aardappelsoep, hertenribstuk met rodekool-zoetzuur en aromatische oerwortels, zeebaars met saffraan-aardappels en chili-chocoperen. Seasons – Hertenstoof from August TV on Vimeo.

WORD ABONNEE

Recente editie


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."



Meer Seasons Moments