Fruitijs in 5 minuten

Anne Bonthuis

9 juni 2016

Lekker als toetje, tussendoortje en zelfs als ontbijt. Dit zelfgemaakte fruitijs van bananen, rood fruit, kokosmelk en cacao staat in 5 minuten op tafel! Heerlijk zoet, fris, romig, en nog gezond ook.  Ingrediënten voor 2 personen:

  • 2 rijpe bananen (bevroren)
  • Ongeveer 125 gram rood fruit (bevroren)
  • Ongeveer 75 ml kokosmelk
  • Eetlepel cacao
  • Amandelschaafsel, blauwe besjes of andere toppings

Je maakt het in 3 simpele stappen: 1. Snijd een dag van tevoren 2 rijpe bananen in plakjes en vries in. Haal het bevroren fruit tien minuten voor aanvang uit de vriezer. Schermafbeelding 2016-06-09 om 14.40.39 2. Pureer het fruit met een scheutje kokosmelk en een eetlepel cacao in de blender op een lage stand, of op de speciale toetjesstand. Recept ijs-7 3. Maak af met vers fruit, nootjes en eventueel stukjes chocola. Eet smakelijk! Geprobeerd? We horen in de reacties graag hoe het smaakte!

WORD ABONNEE

Recente editie


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."



Meer Nagerecht