Verrassend aardbeien-yoghurt hapje

seasons

3 juni 2016

In een fris zuur jasje zitten heerlijk zoete aardbeien verstopt. Zet ze als mooie last minute garnering op een toetje of een taart of snoep er zo van. Ingrediënten: – ca. 250 gram volle Griekse yoghurt – suiker naar smaak – 10 aardbeien • Bekleed een bakblik dat in de vriezer past met bakpapier. • Roer de yoghurt los met suiker naar smaak. Haal de kroontjes van de aardbeien en doop de vruchtjes in de yoghurt of gebruik een kwastje. • Leg de aardbeien op het bakpapier en laat in de vriezer in ca. 5 min. opvriezen. Doop de aardbeien zo nog 2 keer in de yoghurt en laat weer bevriezen. Gebruik ze binnen 20 min. anders wordt de aardbei te hard om door te snijden. • De yoghurt aardbeien zijn in de vriezer ca. 2 weken houdbaar. Laat ze voor het gebruik iets zachter worden, maar laat ze niet helemaal ontdooien. Dan wordt de aardbei zacht en papperig. Fotografie: Eric van Lokven | Styling: Jet Krings | Bereiding: Yvonne Jimmink | Recept: Dosia Brewer

WORD ABONNEE

Recente editie


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."



Meer Nagerecht