Workshop Naked Cake

Anne Bonthuis

10 april 2016

Lente, zomer, herfst en winter: elk seizoen presenteert Isabelle Beukert een andere taarttechniek. Deze keer is dat de naked cake. De ‘naakte taart’ bestaat uit vijf lagen luchtige citroencake met een vulling van friszoete citroenkwark. Deze feestelijke stapeltaart is van onder tot boven bedekt met een laagje vanille-botercrème en versierd met voorjaarsbloemen. Over Isabelle Eigenlijk hoopte dat ze haar moeder haar bruidstaart zou maken, maar Isabelle Beukert werd zélf gegrepen door het ambacht tijdens een banketbakkersworkshop. Gevoel voor styling en presentatie had ze al; Isabelle is opgeleid aan het Amsterdam Fashion Institute. Daarna volgde ze een opleiding tot bloemist en tenslotte ook tot patissier. Inmiddels heeft ze haar eigen cakestudio in Haarlem, Baked by Isabelle. Hier maakt zij taarten, cupcakes, cakes-in-a-jar en cakepops, alles met zo natuurlijk mogelijke ingrediënten. Daarnaast geeft ze workshops. Pictures4 Workshop Speciaal voor Seasons-lezers organiseert Isabelle een workshop naked cake maken. Alle benodigde technieken komen aan bod: elke deelnemer bakt, vult en maskeert zijn of haar eigen taart en leert de fijne kneepjes van het afwerken. Tot slot wordt de taart gedecoreerd met bloemen van het seizoen.

Na afloop gaat de taart mee naar huis in een doos met strik.

Datum: Vrijdag 29 april 2016 van 19.30-22.00 uur. Locatie: Cakestudio Baked by Isabelle, Turfsteeg 2, Haarlem. Prijs: € 59 (i.p.v. € 65), inclusief koffie, thee van Harney & Sons, huisgemaakte limonade en iets lekkers. Deelnemen: U kunt zich voor deze workshop opgeven door een e-mail te sturen naar [email protected] onder vermelding van ‘Seasons’. Er is plaats voor maximaal tien deelnemers (minimaal aantal is 5). Voor de workshop is bakervaring geen vereiste. De vorm en hoe een taart eruitziet is minstens zo belangrijk als de smaak. Voor Seasons laat Isabelle daarom elk seizoen een andere opbouwtechniek zien. Bekijk het via www.bakedbyisabelle.com Fotografie Rob van der Vet | Styling Jet Krings  | Bereiding Yvonne Jimmink 

WORD ABONNEE

Recente editie


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."



Meer Acties en aanbiedingen