Traditioneel Noors ontbijt

Anne Bonthuis

11 november 2015

De Vikingen zetten hun tanden er al in, maar ook de Noor van het hier en nu eet zijn maaltijd liefst met flinterdun flatbrøt. In Hardanger maken ze dit harde en flinterdunne brood nét weer even anders. En altijd samen. Want het is meteen een goed excuus om elkaar weer eens op te zoeken in deze afgelegen streek rond een van Noorwegens grootste fjorden.simpel

| voor 1-2 personen |

 Benodigdheden

Bereidingswijze

  1.  Neem een vochtige doek en leg deze over de krotakaker.
  2. Laat even intrekken totdat de kaker weer slap is (zoals een pannenkoek).
  3. Besmeer de kaker met boter, bestrooi ruimschoots met suiker en rol ze op.

Productie Food&Travels | Tekst Jinke Obbema | Fotografie Rob van der Vet | Styling Jan-Willem van Riel |  Bereiding Sander de Ponti  | Receptuur Dosia Brewer Img67313

 

WORD ABONNEE

Recente editie


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."



Meer Overige recepten