Chocopasta met slagroom en chilivlokken

seasons

10 oktober 2014

chocoladepasta zelfgemaakt

chocoladepasta zelfgemaaktWant zelfgemaakt is het allerlekkerst! Chocopasta met slagroom en chilivlokken • Roer 60 milliliter slagroom, 100 gram suiker en 1 eetlepel cacao door elkaar en verwarm al roerend in een pannetje tot de suiker is opgelost. • Neem van het vuur en voeg 150 gram boter toe en roer tot alles gesmolten is. • Voeg ook 100 gram chocolade toe en ½ theelepel kaneel, ¼ theelepel kruidnagelpoeder, ¼ theelepel nootmuskaatpoeder en een mespuntje gedroogde chilivlokken. • Roer tot een gladde massa ontstaat. • Doe de pasta in een goed schoongemaakte pot en laat afkoelen. • In een afgesloten pot kan de chocopasta circa 4 weken in de koelkast worden bewaard. Receptuur Dosia Brewer  Fotografie Rob van der Vet  Styling Jet Krings  Bereiding Yvonne Jimmink


WORD ABONNEE

Recente editie


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."



Meer Overige recepten