Stamppot raapstelen en radijs

seasons

22 maart 2013

stamppot raapstelen radijs Na een fijne wandeling of een dagje gezellig buiten zijn wacht een fijne beloning: stamppot! En met raapstelen en radijs is hij net weer even anders dan anders.stamppot Hoofdgerecht |Voor circa 4 personen Ingrediënten:

  • 2 bosjes raapstelen
  • 1 bosje radijs
  •  1 kilo aardappelen zout
  • 150 milliliter volle melk
  • 30 gram roomboter
  • versgemalen peper
  • zout

Bereidingswijze:

  1. Was de raapstelen en snijd ze grof. Was de radijs en snijd ze in schijfjes. Schil de aardappels en kook ze in een laagje water met zout in circa 20 minuten gaar.
  2.  Giet de aardappelen af en doe de melk en de boter in de pan. Stamp de aardappelen tot een puree en schep er de raapstelen en radijs door.
  3. Breng op smaak met peper en zout.

Fotografie Pauline Joosten Styling Paula Schouten Bereiding Yvonne Jimmink Receptuur Dosia Brewer

WORD ABONNEE

Recente editie


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."



Meer Hoofdgerecht