Minestrone di fave

seasons

26 oktober 2010

Voor 4-6 personen Nodig

  • 1 ui
  • 3 stengels selderij
  • 1 wortel
  • 3 aardappels
  • 500 gram borlottibonen (1 nacht geweekt)
  • 200 gram lardo of vet buikspek
  • zout
  • olijfolie
  • 200 gram geribbelde lintpasta
  • eventueel vers geraspte parmezaanse kaas

Bereiding Kook de bonen in ruim koud water in circa 45 minuten of langer tot ze bijna  helemaal gaar zijn. Giet af en spoel ze af. Snijd alle groente in stukjes. Breng 3 liter water aan de kook, voeg de bonen, de groente, het spek en wat zout toe. Kook tot de groente gaar is en de bonen zacht zijn. Voeg de pasta toe en kook die in de minestrone tot ze zacht is. Serveer met een scheut olijfolie en wat vers geraspte parmezaan.

WORD ABONNEE

Recente editie


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."



Meer Hoofdgerecht