Salie-knoflookaardappelspiesjes

seasons

1 oktober 2009

Voor 12 spiesjes Ingrediënten:

  • 5 eetlepels olie
  • 2 eetlepels balsamico-azijn
  • versgemalen peper
  • zout
  • 1 teen knoflook, gehakt
  • 36 kleine krielaardappeltjes
  • 12 tenen knoflook (ongepeld)
  • 24 blaadjes salie

Verwarm de oven voor op 200˚ C. Vermeng de olie, balsamico-azijn, peper, zout en knoflook en hussel er de aardappeltjes en de hele knoflooktenen door. Prik op elk spiesje eerst een aardappel, dan een blaadje salie, een aardappel, een blaadje salie, een aard-appel en ten slotte een teen knoflook. Bak de spiesje in het midden van de oven in circa 30 minuten gaar en bruin. (U kunt ze ook in circa 10 minuten boven het houtskool vuur grillen. Kook de aardappels dan circa 10 minuten voor.)

WORD ABONNEE

Recente editie


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."



Meer Bijgerecht