Kaasmeisjes met boerenjongens

seasons

22 september 2009

Lekkere kaashapjes met een alcoholvrije variatie op boerenjongens voor de kinderen. Kaasmeisjes met boerenjongens Voor de boerenjongens:

  • 250 gram rozijnen
  • 1 stukje gember à 1 cm
  • snufje zout
  • 4 eetlepels water
  • ½ citroen

Voor de kaasmeisjes:

  • 4 dikke plakken jonge kaas

Hak de gember in zo klein mogelijke stukjes. Doe de helft van de rozijnen en alle andere ingrediënten in een keukenmachine en meng ze tot een grove pasta. Voeg de andere helft van de rozijnen toe en meng alles goed door. Snijd uit de plakken kaas kaasmeisjes en klompjes. Kerf met een scherp mesje ogen, een neus en een mond in en serveer met de boerenjongens.

WORD ABONNEE

Recente editie


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."



Meer Bijgerecht