Moestuin op tafelhoogte

moestuin op tafelhoogteBij het zien van deze moestuinborders op stevige hoogte met desgewenst een fraaie overkapping, verdwijnt direct elke twijfel om eigen groente te gaan verbouwen. Zo past een moestuin overal en zonder veel plaats in te nemen. Sterker nog: er komt ruimte bij.
De combinatie is ideaal: een houten moestuinbak op tafelhoogte met een serre-opbouw die gemakkelijk open en dicht kan. Daarmee is de all-season mini-moestuin een feit. En dat alles op de handige hoogte van tachtig cm. De kleine groente-
kassen van Les Potagers de Thomas zijn gemaakt van gecertificeerd FSC Padouk-hout. De bak is altijd dertig cm diep, de breedte en lengte variëren. Onder in de bak ligt folie dat water doorlaat, maar geen aarde. De bedoeling is om eerst een laag hydrokorrels in de bak te leggen en daarop een laag grond van circa 20 cm.

Meer informatie: www.lespotagersdethomas.be

Tekst Ans van Aalst
Fotografie Rob van der Vet
Styling Jet Krings

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *