Najaarsbruschetta

seasons

26 oktober 2012

bruschetta-paddenstoelen

bruschetta-paddenstoelenIn Seasons 7-2012 vindt u 64 pagina’s vol culinaire inspiratie. Vandaag op Seasons.nl een heerlijk recept voor najaarsbruschetta met paddenstoelen. Tussengerechtje voor 4 personen – 2 kleine stokbroden – olijfolie – 150 gram paddenstoelen (voeg eventueel een paar gedroogde paddenstoelen toe die u eerst weekt) – 1 teentje knoflook, in dunne plakjes – zout – versgemalen peper – verse tijm naar smaak • Zet de grill op de hoogste stand. • Snijd de stokbroden in de lengte doormidden. Leg ze in een bakblik, besprenkel ze royaal met olijfolie en bak ze onder de grill goudbruin. • Maak de paddenstoelen schoon en snijd de grote exemplaren doormidden. Verhit de olie in een grote pan en bak de paddenstoelen en knoflook op hoog vuur in een paar minuten al omscheppend goudbruin. • Breng op smaak met zout, peper en verse tijm. Tip Neem de paddenstoelen en het stokbrood elk apart mee. Rooster eventueel het brood nog even na op een houtvuurtje. Beleg het stokbrood vlak voor het serveren met het paddenstoelenmengsel. Tekst: Dosia Brewer  Fotografie: Colin Cooke/Taverne Agency  Food & Styling: Paul Lowe 

WORD ABONNEE

Recente editie


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."



Meer Bijgerecht